Behandelingen

Bij huid.th kunt je terecht voor hoogwaardige medische en cosmetische huidbehandelingen, waarbij we garant staan voor een persoonlijke en doelgerichte benadering.

De behandelingen worden uitgevoerd door HBO-geschoolde huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het KP: Kwaliteitsregister Paramedici en zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NVH: Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Bij huid.th kun je ook terecht bij onze schoonheidsspecialiste Sem.

 

Wat kun je verwachten tijdens een traject in onze kliniek?

Voorafgaand aan een behandeling vindt er een intake plaats, waarin we de wensen en de verwachtingen bespreken. Op basis hiervan en de medische gegevens, wordt er een behandelplan opgesteld. Kom je voor een huidindicatie in het gelaat? Dan wordt er met de Observ520X een reeks foto’s gemaakt. Naast foto’s worden er de benodigde metingen verricht, om op een later moment het resultaat te kunnen evalueren.

Kom jij voor het eerst in onze kliniek en heb jij een intake geboekt? Dan krijg je eenmalig bij je intake 10% korting op de aanschaf van ZO Skin Health producten.

 

Voor een succesvolle behandeling is teamwork tussen cliënt en behandelaar essentieel. Comfortabel voelen staat dan ook hoog in het vaandel bij huid.th. Mocht er tijdens het behandeltraject toch iets voorkomen waarbij jij je minder comfortabel voelt? Maak dit dan bespreekbaar met de behandelaar. Wij nemen jouw belangen erg serieus bij huid.th.

 

Hoe zit dit traject er voor jou uit?

 

Afspraak maken- Intake met het adviesgesprek – Behandeltraject – Nazorg - Evaluatie – Afronding.

SkinPen - Medische Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Een snelle oppepper voor een frisse, stralende huid.

Peeling

Een chemische peel is een behandeling waarbij een vloeistof wordt aangebracht die huidverbetering stimuleert. Dit resulteert in een egalere, frissere huid met vermindering van pigmentvlekken, acne, acnelittekens en tekenen van huidveroudering.

Acnebehandeling

Acnebehandeling richt zich op het verminderen van actieve acne en op het herstel van door ontstekingen ontstane huidschade zoals pigmentvlekjes, littekens, roodheid en een grove huidstructuur.

Bindweefselmassage

Een ware workout voor je huid! Bindweefselmassage is een intensieve behandeling die de doorbloeding stimuleert, blokkades reduceert en de huid verstevigt met een gezonde, stralende huid als resultaat.

Litteken behandeling

Bij littekenbehandeling wordt met bepaalde behandeltechnieken de doorbloeding van de huid en de elasticiteit van littekenweefsel verbeterd om klachten te verminderen en het litteken esthetisch te verbeteren.

Camouflage

Tal van huidklachten of huidoneffenheden zijn niet te genezen of te verminderen. Camouflage kan dan een geschikte oplossing bieden.