Behandelingen

Wij bieden hoogwaardige medische en cosmetische huidbehandelingen aan waarbij we garant staan voor een persoonlijke en doelgerichte benadering. De behandelingen worden uitgevoerd door HBO-geschoolde huidtherapeuten die geregistreerd staan in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten zijn bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast is een medisch schoonheidsspecialist werkzaam in het team, zij is aangesloten bij de beroepsvereniging voor schoonheidsspecialisten, Anbos.

Voorafgaand aan een behandeling vindt er een intakegesprek plaats waarin we de wensen en de verwachtingen bespreken. Op basis hiervan en eventuele medische gegevens, wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Ook worden er foto's gemaakt en metingen verricht om op een later moment het resultaat te kunnen evalueren.

Voor een succesvolle behandeling is teamwork tussen u en uw huidtherapeut essentieel. Samen kunnen we mooie resultaten behalen.

SkinPen - Medische Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden.

Acnebehandeling

Acnebehandeling richt zich op het verminderen van actieve acne en op het herstel van door ontstekingen ontstane huidschade zoals pigmentvlekjes, littekens, roodheid en een grove huidstructuur.

Camouflage

Tal van huidklachten of huidoneffenheden zijn niet te genezen of te verminderen. Camouflage kan dan een geschikte oplossing bieden.

Wondverzorging

De behandeling van een ulcus cruris oftewel een open been is effectief te behandelen door de circulatie te verbeteren.

Bindweefselmassage

Een ware workout voor je huid! Bindweefselmassage is een intensieve behandeling die de doorbloeding stimuleert, blokkades reduceert en de huid verstevigt met een gezonde, stralende huid als resultaat.

Microneedling

Microneedling, oftewel fractional needling is een effectieve, nauwkeurige behandelmethode om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Een snelle oppepper voor een frisse, stralende huid.

Peelings

Een chemische peel is een behandeling waarbij een vloeistof wordt aangebracht die huidverbetering stimuleert. Dit resulteert in een egalere, frissere huid met vermindering van pigmentvlekken, acne, acnelittekens en tekenen van huidveroudering.

Tatoeage laseren

Heb je spijt van een tatoeage? Tatoeages kunnen middels laser worden verwijderd of vervaagd, eventueel voor een cover-up.

Permanent ontharen

Ongewenste haargroei in het gelaat of op het lichaam kan permanent worden verwijderd met behulp van een ontharingslaser of elektrische epilatie.