Bindweefselmassage gelaat

Bindweefselmassage gelaat

Een work-out voor je gelaat, hals en decolleté! Bindweefselmassage is een intensieve behandeling waar je huid enorm van opknapt. De diepe massage stimuleert de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt de huid. Hierdoor vervagen rimpels en fijne lijntjes, krijgt de huid een gezonde gloed en verbetert de verslapte huid.

 

Tijdens een bindweefselmassage past de huidtherapeut intensieve en diepe massagegrepen toe. Dit stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels door fibroblasten. De collageen- en elastine vezels zijn verantwoordelijk voor een stevige, elastische huid. Doordat we de doorbloeding stimuleren, verbetert ook de opname van werkstoffen uit huidverzorgingsproducten. Het masseren van bindweefsel optimaliseert de huidconditie waardoor de huid gezonder en steviger wordt en een gezonde teint krijgt.

Voorafgaand aan de bindweefselmassage reinigt de huidtherapeut je huid en worden dode huidcellen verwijderd. Vervolgens worden er zowel stevige, als ontspannende massagegrepen toegepast om het bindweefsel te activeren en verklevingen op te heffen.  De behandeling duurt 45 minuten.

Na een behandeling is de huid meestal rood gekleurd en voelt deze warm aan door de toegenomen doorbloeding, dit is een normale reactie en deze zal vlug verdwijnen. De roodheid is bovendien eenvoudig te camoufleren. Hiervoor gebruiken we huidvriendelijke producten van Colorescience op minerale basis.

Daarnaast geven wij ook advies over huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik om tot optimale resultaten te komen. De massage kan ook gecombineerd worden met andere huidverbeterende -en verstevigende behandelingen zoals SkinPen of Peeling.

Meer weten over bindweefselmassage?
Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek waarin we vragen kunnen beantwoorden en waarin we advies geven. Daarnaast het is mogelijk om tegen een speciaal tarief een proefbehandeling te ondergaan.

Bindweefselmassage kuur
Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 25 behandelingen  |   € 1499
Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 18 behandelingen  |   1099
Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 12 behandelingen  |   € 799

Bindweefselmassage losse behandeling
Bindweefselmassage gelaat 45 minuten  |   € 69

 

Bindweefselmassage dient in kuurvorm te worden toegepast: 1 keer per week, 6 tot 12 opeenvolgende weken, afhankelijk van de huidconditie en leefstijl. We adviseren deze kuur tweemaal per jaar te volgen voor een optimale huidconditie.

Galerij