LPG Endermologie cosmetisch

LPG Endermologie cosmetisch

LPG Endermologie kan cosmetische ingezet worden ter verbetering van de lichaamscontouren en na een chirurgische ingreep ter bevordering van het genezingsproces.

Contouring en huidverstrakking
Ondanks regelmatig sporten en een gezond voedingspatroon kunnen plaatselijke vetophopingen, cellulite en een verslapte huid blijven bestaan. Met de wetenschappelijk bewezen techniek van LPG endermologie kunnen wij je helpen de huid verstevigen, cellulite verbeteren en vetophopingen verminderen. Lipomassage biedt een duurzame oplossing voor een slank silhouet op een 100% natuurlijke behandelwijze, afgestemd op jouw lichaam en wensen. Dit in tegenstelling tot chirurgische ingrepen of andere invasieve behandelingen. Endermologie is een intensieve, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling, bloedcirculatie en lymfeafvoer zorgt en de cellen op een natuurlijke wijze activeert. Het is een veilige en aangename methode die de huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel effectief behandelt.

 

LPG Endermologie na een chirurgische ingreep
Tevens kan LPG Endermologie worden ingezet na chirurgische ingrepen, zoals een ooglidcorrectie, facelift, borstverkleining, buikwandcorrectie of liposuctie. Na deze ingrepen moet de huid herstellen en is er vaak sprake van overtollig vocht. Het vocht in ons weefsel wordt ook wel ‘lymfe’ genoemd. Vocht speelt een belangrijke rol in onze huid en ons weefsel om zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen te brengen en afvalstoffen en eiwitten af te voeren via onze lymfevaten. De lymfevaten lopen vanaf onze huid steeds dieper het lichaam in waar het vocht terug de bloedsomloop instroomt. De lymfevaten moeten na een chirurgische ingreep meer vocht dan normaal afvoeren. Door LPG Endermologie kunnen de lymfevaten worden geholpen door afvalstoffen sneller af te voeren. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor littekens sneller en mooier genezen.

Hoe werkt LPG Endermologie?
Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor bindweefselmassage en celstimulatie waarvan de werking in ruim 128 wetenschappelijke studies is aangetoond. Lipomassage biedt een duurzame oplossing voor een slank silhouet op een 100% natuurlijke behandelwijze. Dit in tegenstelling tot chirurgische ingrepen of andere behandelingen die schade aanbrengen aan het lichaam. De behandeling bestaat uit een mechanische massage van de huid, onderhuid en in het bijzonder van het onderhuids bindweefsel. De cilinders van de behandelkop tillen subtiel huidplooien op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Er worden door de behandelaar verschillende technieken gebruikt. De stevige en pijnloze massage zorgt ervoor dat weefselblokkades opgeheven worden waardoor de structuur van het bindweefsel haar natuurlijk elasticiteit terugkrijgt. Het lichaam krijgt daarmee de kans om hardnekkige vetophopingen op een natuurlijke manier ‘af te breken’. De doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Op celniveau ontstaat een prikkel die leidt tot toename van de collageen-productie waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

 

Contouring en huidverstrakking
Voorafgaand aan een behandeling worden tijdens een intakegesprek de wensen en verwachtingen in kaart gebracht en wordt een behandelplan besproken. Tijdens de behandeling wordt LPG Endermowear (een bodysuit) gedragen dat ervoor zorgt dat de cilinders van de behandelkop goed over het lichaam glijden en de huid beschermd wordt. De behandeling is volkomen natuurlijk en veilig.

Het aantal benodigde behandelingen is sterk afhankelijk van de het behandeldoel, de conditie van de huid en bindweefsels, de hormoonhuishouding en de leefstijl.
Gedurende de eerste maand wordt er tweemaal per week behandeld. Na deze intensieve start wordt de behandelfrequentie geleidelijk afgebouwd naar 1 behandeling per maand. De tijd tussen 2 behandelingen dient minimaal 48 uur te bedragen.

Vanaf de eerste behandeling kun je al merken dat het onderhuids bindweefsel van de behandelde zones soepeler aanvoelt en dat de huidstructuur gladder wordt.

Na 8 tot 10 behandelingen worden de eerste resultaten zichtbaar. Cellulite wordt minder, vetvolumes in probleemzones nemen af en de huid wordt strakker. De praktijkervaring leert dat er gemiddeld zo’n 15 tot 25 behandelingen in kuurvorm nodig zijn om de beoogde resultaten te behalen. Om een blijvend resultaat te verkrijgen bevelen we onderhoudsbehandelingen aan die eenmaal per 4 a 6 weken herhaald worden.

De behandelingen zijn prettig en niet pijnlijk ondanks dat de lipomassage intens en doeltreffend is. De behandelaar zal de instellingen van het apparaat afstemmen op de gevoeligheid van jouw lichaam.


LPG Endermologie na chirurgische ingreep
Cosmetisch, chirurgische ingrepen tonen mooiere eindresultaten wanneer LPG Endermologie of manuele lymfedrainage wordt uitgevoerd na een ingreep. De huid  en het onderhuids bindweefsel geneest zichtbaar sneller en mooier.

Door een behandeling met LPG of manuele lymfedrainage worden de lymfevaten uitermate gestimuleerd. Afvalstoffen worden zo sneller afgevoerd. Deze verlaten het lichaam door middel van urine. Ook vermindert de druk op het behandelende gebied door snellere afvoer van overtollig lymfevocht. Tot slot wordt de wondgenezing gestimuleerd door de drukafname en genezen littekens mooier en soepeler door de gestimuleerde aanmaak van collageen en elastine.


Resultaten
De positieve resultaten van LPG Endermologie zijn in vele wetenschappelijke studies aangetoond.

Vermindering cellulite
Cellulite bestaat uit onregelmatige, onderhuidse vetophopingen die veroorzaakt worden door verkleefde vetcellen en stugge bindweefselschotten. Aan de buitkant is dit zichtbaar als de welbekende sinaasappelhuid. Cellulite is ongevoelig voor diëten of sporten en doordoor erg hardnekkig.
LPG Endermologie versoepelt de bindweefselschotten waardoor verkleefde en opgehoopte vetcellen door het lichaam afgevoerd kunnen worden. Het cellulite verdwijnt geheel of gedeeltelijk en de huid wordt weer stevig en glad.

Op dit moment is LPG Endermologie de meest succesvolle behandeling voor cellulite omdat het de oorzaak aanpakt.

Volumeafname en contourverbetering
LPG Endermologie is inzetbaar voor figuur-corrigerende doeleinden. Specifieke probleemzones kunnen effectief behandeld worden. De zuigende werking van het apparaat in combinatie met de rolmassage zorgt ervoor dat er op celniveau vrije vetzuren uit de vetcellen vrijkomen. De vrije vetzuren worden vervolgens afgevoerd door het lichaam dankzij de verhoogde bloed- en lymfecirculatie. Het natuurlijke proces van vetafbraak wordt zo gestimuleerd zonder dat cellen of structuren beschadigd raken.

Ondersteuning chirurgische ingreep
LPG Endermologie kan in het voor- en nabehandelingstraject ingezet worden ter optimalisering van de resultaten bij operatieve ingrepen.

Huidversteviging
Op celniveau stimuleert lipomassage de fibroblasten tot aanmaak van meer collageen en elastine. Dit leidt tot een gladde, stevige en gezonde huid.

Samengevat leidt LPG Endermologie tot afname van vet- en vochtophopingen en verbetering van bindweefselstructuren. De vorming van elastine- en collageenvezels wordt gestimuleerd, zodat de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt. Contouren verbeteren en het lichaam zal er gestroomlijnder uitzien. Afhankelijk van de leefstijl en lichamelijke veranderingen, zoals hormonale schommelingen, houden de resultaten enkele maanden tot zelfs jaren aan.


Aanvullende adviezen
Voor het optimale resultaat adviseren wij het volgende:

  • Drink genoeg water na de behandeling, minimaal 2 liter zodat afvalstoffen die vrijkomen tijdens de behandeling beter en sneller afgevoerd worden.
  • Eet gezond en beperk suikers en melkproducten.
  • Na de behandeling raden wij je aan om minimaal een half uur intenstief te sporten. Binnen zes uur na de behandeling is de verbranding van vetten het meest optimaal. Denk hierbij aan cardiotraining. Tevens raden we aan om daarnaast ook dagelijkse (lichte) fysieke activiteiten te ondernemen, zoals wandelen of fietsen.

Endermologie kuur 25 behandelingen (incl. LPG Endermowear)  |  € 1749
Endermologie kuur 18 behandelingen (incl. LPG Endermowear)  |  € 1299
Endermologie kuur 12 behandelingen (incl. LPG Endermowear)  |  € 949

Endermologie losse behandeling 45 min  (max. 3 zones)  |  € 79

LPG Endermowear  |  € 29

Na 8 tot 10 behandelingen worden de eerste resultaten zichtbaar. Cellulite wordt minder, vetvolumes in probleemzones nemen af en de huid wordt strakker. De praktijkervaring leert dat er gemiddeld zo’n 15 tot 25 behandelingen in kuurvorm nodig zijn om de beoogde resultaten te behalen. Om een blijvend resultaat te verkrijgen bevelen we onderhoudsbehandelingen aan die eenmaal per 4 a 6 weken herhaald worden.

 

Galerij