Camouflage

Camouflage

Vaak storen wij ons aan diverse huidklachten of huidaandoeningen, omdat ze opvallen door kleurverschillen of oneffenheden. Camouflagetherapie kan hiervoor een passende oplossing bieden. Camouflerende middelen kunnen ingezet worden bij acne, rosacea, pigmentvlekken, huidoneffenheden, vitiligo, wijnvlekken, littekens en meer.

Wij werken met het merk Colorescience. Met deze huidvriendelijke producten kunnen we op een subtiele en natuurlijke manier oneffenheden of kleurverschillen minder zichtbaar maken.

Tijdens een camouflagetherapie-consult ga je samen met een van onze huidtherapeuten op zoek naar een geschikt product en een passende camouflagetint die de natuurlijke huidkleur zoveel als mogelijk benadert. Wens je een dekkende camouflage of houd je juist van een natuurlijke look, alles is mogelijk. Ook hebben wij camouflage-producten die waterproof  zijn en 24 uur mooi blijven.

De huidtherapeut geeft tijdens een camouflage-consult alle benodigde adviezen en instructies, zodat je thuis de producten zelf makkelijk kunt aanbrengen.

Camouflagebehandelingen en de benodigde middelen komen veelal (deels) voor vergoeding in aanmerking uit de aanvullende zorgverzekering, mits bedoeld voor gelaat en/of decolleté. De hoogte van deze vergoeding en de voorwaarden zijn terug te vinden in de polis van de zorgverzekeraar.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen wordt meestal een verwijzing van huisarts of specialist gevraagd.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. De medisch schoonheidsspecialist staat ingeschreven bij de Anbos.

Tijdens het eerste consult ontvang je informatie over de mogelijkheden van camoufleren en wordt in overleg het meest geschikte middel en de juiste tint bepaald. Tevens zullen we je nadere instructies geven over het aanbrengen van de camouflerende middelen.

Consult camouflagetherapie  |  € 49

Galerij