Peeling

Peeling

Wil je het meeste uit je huidverbetering halen? Dan is behandelen met een peeling voor jou. Peels op basis van natuurlijke zuren geven mooie resultaten bij de behandeling van pigmentvlekken, huidveroudering, acne en acnelittekens. Ook is een peeling uitermate geschikt als snelle ‘oppepper’ van de huid.

Middels natuurlijke zuren op basis van glycolzuur, melkzuur, amandelzuur of salicylzuur worden dode huidcellen verweekt. Hierdoor schilferen de dode huidcellen in een snel tempo af en wordt de vorming van jonge, nieuwe cellen gestimuleerd. Elk type zuur heeft individuele eigenschappen waardoor een peel zeer doelgericht ingezet kan worden.

Zuren kunnen afzonderlijk toegepast worden én gecombineerd, om nog doelgerichter een specifieke huidindicatie te behandelen.

 

Onze peelings:

  • ZO Skin Health Stimulator Peel
  • ZO Skin Health Restorative Peel
  • ZO Skin Health 3-Step Stimulation Peel
  • pH Formula MD Resurfacers

Wij werken met peels van ZO Skin Health en pH Formula MD. Met deze prachtige merken bieden we een divers aanbod aan peels met verschillende kenmerken en ingrediënten en diversiteiten in intensiteit en werking. Wil je jouw huid een opfrisser geven, maar wil je een korte herstelperiode, of wil je juist de huid stevig aanpakken met de daarbij behorende langere herstelperiode? Tijdens een vrijblijvende intake kijken we samen welke peel het meest geschikt is voor jouw huiddoel.

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken, kunnen peels worden gecombineerd met andere huidverbeterende behandelingen, zoals microdermabrasie, SkinPen en acnebehandelingen. Daarnaast adviseren wij aanvullende producten voor thuisgebruik om ook thuis jouw huid zo goed mogelijk te kunnen verzorgen en/of verbeteren met actieve ingrediënten.

Peels als onderdeel van acne(litteken)behandelingen in het gelaat komt veelal (deels) voor vergoeding in aanmerking uit de aanvullende zorgverzekering.  Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook acnebehandeling op de rug. De hoogte van deze vergoeding en de voorwaarden zijn terug te vinden in de polis van de zorgverzekeraar.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen wordt meestal een verwijzing van huisarts of specialist gevraagd.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Onze medisch schoonheidsspecialist staat ingeschreven bij de Anbos.

Gelaat:

ZO Skin Health Restorative Peel |  € 134
ZO Skin Health Stimulator Peel |  € 134
ZO Skin Health 3-Step Stimulation Peel  |  € 349

pH Formula Resurfacing Treatment Basic  |  € 89
pH Formula Resurfacing Treatment Clear Skin (inclusief extraheren onzuiverheden) |  € 109
pH Formula Resurfacing Treatment Deluxe  |  €139

 

 

 

Galerij