Bindweefselmassage lichaam

Bindweefselmassage lichaam

Bindweefselmassage van het lichaam is een work-out voor alle huidlagen! Het bindweefsel bevindt zich onder de opper- en lederhuid. Een gezond, goed-doorbloed bindweefsel toont een gezonde, strakke en egale opperhuid. Bindweefselmassage is een intensieve behandeling met als doel het aanpakken van resistent vet en huidslapping en het verbeteren van de contouren van het lichaam. De diepe massagetechnieken stimuleren de doorbloeding, reduceren blokkades en verstevigen de huid. Hierdoor wordt de huid strakker, egaler en gezonder.

De massage wordt mechanisch uitgevoerd met de LPG en je kunt zelf bepalen welk lichaamsgedeelte je graag wilt aanpakken.  

Bindweefsel
Bindweefsel (fascia) is een belangrijk onderdeel van het lichaam. Het beschermt onze organen, zenuwen, bloedvaten en spieren. Het is ondersteunend en verbindend weefsel dat het lichaam in vorm houdt en ons stevigheid en souplesse geeft. 

Een gezond bindweefsel en een sterke, elastische huid gaan hand en hand. In het bindweefsel wordt hyaluronzuur geproduceerd, deze lichaamseigen stof zorgt voor een gehydrateerde huid en creëert daardoor huidvolume.
Soepel bindweefsel zonder verklevingen en blokkades zorgt bovendien voor een optimale doorbloeding en lymfedrainage. Hierdoor kunnen op celniveau afvalstoffen goed afgevoerd worden en voedingsstoffen en zuurstof optimaal aangevoerd worden. Gezonde cellen resulteren in een gezonde, egale en strakke huid. 

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage is een 100% natuurlijke celstimulatie en wordt mechanisch of manueel (gelaat) uitgevoerd. Tijdens de massage worden intensieve en diepe massagegrepen toegepast. Hierdoor wordt de aanmaak van collagene en elastine vezels door fibroblasten gestimuleerd. Collageen en elastine is verantwoordelijk voor een stevige, elastische huid.  Blokkades worden losgemaakt waardoor de huid versoepelt. Ook wordt de doorbloeding tijdens de massage gestimuleerd. Bindweefselmassage optimaliseert de huidconditie waardoor de huid gezonder en steviger wordt. 

Tijdens de massage worden er stevige massagegrepen toegepast om het bindweefsel te activeren en verklevingen op te heffen. De behandeling duurt 45 minuten. Na een behandeling is de huid meestal roodgekleurd en voelt warm aan door de toegenomen doorbloeding, dit is normale reactie en zal vlug verdwijnen. De behandelde locatie kan gevoeliger zijn dan normaal, echter verdwijnt deze reactie na enkele dagen. De behandeling geeft geen risico’s. We geven daarnaast advies over een gezonde levensstijl en voeding om tot een optimaal resultaat te komen.  

Meer weten over bindweefselmassage?
Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek waarin we vragen kunnen beantwoorden en waarin we advies geven. Daarnaast het is mogelijk om tegen een voordelig tarief een proefbehandeling te ervaren.  

Bindweefselmassage kuur
Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 25 behandelingen  |   € 1499
Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 18 behandelingen  |   1099
Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 12 behandelingen  |   € 799

Bindweefselmassage losse behandeling
Bindweefselmassage gelaat 45 minuten  |   € 69

 

Bindweefselmassage dient in kuurvorm te worden toegepast: 1 keer per week, 6 tot 12 opeenvolgende weken, afhankelijk van de huidconditie en leefstijl. We adviseren deze kuur tweemaal per jaar te volgen voor een optimale huidconditie.