SkinPen

MEDISCHE MICRONEEDLING

SkinPen - Collageen Inductietherapie

Een van de meest populaire behandelingen bij huid.th is Collageen Inductietherapie met SkinPen. Dat is niet voor niets! Bij deze behandeling maakt de huidtherapeut gebruik van Fractional needling. Deze techniek vernieuwt de huid in de diepte, zonder oppervlakkige schade aan te richten en zorgt hierdoor voor een minimale herstelperiode.

Dit maakt SkinPen een uniek medisch microneedling systeem wat superieure resultaten geeft bij veel huidklachten. Bijvoorbeeld indicaties, zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden.


Huidverzorgingsadvies

Tijdens de intake adviseren wij jou graag vrijblijvend over een optimale huidverzorgingsroutine voor thuis. Zo kunnen huidverzorgingsproducten met onder andere hoge concentraties Vitamine C en Vitamine A bijdragen aan het huidherstel na een behandeling. Tevens boosten de huidverzorgingsproducten de vorming van collageen + elastine en ondersteunen het behandelresultaat. Daarom raden wij bij huid.th aan om altijd voor een combinatie te gaan: behandeltraject en huidverzorgingsproducten.

 

Hoeveel SkinPen behandelingen zijn er nodig?

Bij een behandeling gericht op huidverjonging adviseren wij een minimum van 3 behandelmomenten. Een behandeling van acnélittekens en bij andere intensere indicaties is intensiever, daarom adviseren wij 6 behandelingen. Afhankelijk van de indicatie geeft jouw huidtherapeut een gerichte schatting over het verwachte aantal behandelingen en verteld tegelijk ook de benodigde rustperiode die tussen de behandeling dient te zitten. Gemiddeld bedraagt dit een interval van 4 weken, hiermee biedt je de huid genoeg ruimte tussen de behandelmomenten om te regenereren.

 

Wil je graag meer weten over de technische kant van de behandeling en wat de SkinPen voor jou kan betekenen? Lees dan deze blog.

Indien SkinPen wordt toegepast bij restacne of acne(littekens) dan komt dit meestal (deels) voor vergoeding in aanmerking uit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van deze vergoeding en voorwaarden zijn terug te vinden in de polis van de zorgverzekeraar. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, wordt soms een verwijzing van huisarts of specialist gevraagd.

Huid.th heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. De medisch schoonheidsspecialist is aangesloten bij de Anbos.

Tarieven

  • klein oppervlak (bijv. litteken) |  € 100,-
  • gelaat  |  € 195,-
  • gelaat, kuur van 3 behandelingen  |  € 525,-
  • gelaat, kuur van 6 behandelingen  |  € 900,-