Team

Angelle Timmermans

Huidtherapeut

Annemiek Muijres

Huidtherapeut

Dominiek Derix

Huidtherapeut

Emma Grachten

Huidtherapeut

Nina Piu

Medisch Schoonheidsspecialist

Brenda van Rooij

Huidtherapeut

Julia Berghuis

Huidtherapeut

Donna Giezenberg

Secretaresse

Hanan al Housa

Stagiaire secreatariaat

Jacqueline Bijlmakers

Praktijkhouder en huidtherapeut

Over Huid.th

Huid.th is in 2007 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een breed georiënteerd centrum in medische en cosmetische huidzorg. Het team bestaat uit HBO-geschoolde huidtherapeuten en een medisch schoonheidsspecialist, ieder met specifieke specialisaties binnen het vakgebied. Onze secretaresse Donna Giezenberg fungeert als eerste aanspreekpunt en helpt u graag verder met al uw vragen of verzoeken.

Huidzorg in de regio Limburg

Huid.th beschikt over locaties in Echt, Maasbracht, Sittard en Sittard-Geleen (Zuyderland MC). Wij bieden een aantrekkelijke zorgomgeving voor zowel cliënten als medewerkers. In het belang van optimale zorgverlening is daarbij bewust gekozen voor integratie in bestaande (para)medische centra. Dit vanwege de mogelijkheid tot een nauwe samenwerking met specialisten, huisartsen en paramedische disciplines.

Kwaliteit en veiligheid

Wij streven naar de hoogste standaard op het gebied van kwaliteit en veiligheid van onze zorg. Ten behoeve daarvan volgen alle medewerkers regelmatig scholing om kennis en vaardigheden up-to-date te houden en om zich verder te specialiseren. Het bewaken en verbeteren van onze zorgverlening is bovendien een vanzelfsprekend onderdeel van ons dagelijks werk. Wij vragen patiënten, onder andere via Qualiview, dan ook geregeld naar hun ervaringen met de door ons geleverde zorg. We staan altijd open voor feedback en suggesties.

Opleiding en registraties

Al onze huidtherapeuten hebben de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en zijn aangesloten bij:

  • Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten,
  • Kwaliteitsregister Paramedici,
  • Kwaliteitskring Huidtherapeuten Limburg.

 

De praktijk is bovendien aangesloten bij:

  • Deutsche Gesellschaft für Lymphologie.

 

De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

 

Stagiaires

Wij bieden jaarlijks meerdere stageplekken aan studenten Huidtherapie van de opleidingen Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en Haagse Hogeschool. Daarnaast is Huid.th een erkend leerbedrijf voor MBO-opleidingen in de regio.

AVG

De AVG is de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Onze medewerkers gaan vertrouwelijk met cliëntgegevens om en dossier zijn veilig opgeslagen in goed beveiligde praktijksoftware. In onze privacyverklaring vindt u meer informatie over ons privacybeleid.