Over Huid.th

Huid.th is in 2007 opgericht door Jacqueline Bijlmakers onder de naam Huidtherapie Midden-Limburg en sindsdien uitgegroeid tot een breed georiënteerde kliniek in medische en cosmetische huidzorg. Huidtherapie Midden-Limburg beschikte aanvankelijk over 6 locaties in de provincie. Met een nieuw concept en onder de naam Huid.th heeft de kliniek zich in 2021 gecentraliseerd op een nieuwe locatie in het centrum van Echt. Met het gehele team en alle (laser-)apparatuur op één locatie kunnen we nóg betere zorg bieden en meer service.

De kliniek heeft zich de laatste 10 jaar sterk gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering.
Het team bestaat uit HBO-geschoolde huidtherapeuten en (medisch) schoonheidsspecialisten, ieder met specifieke specialisaties.

 

Team

Jacqueline Bijlmakers

Praktijkhouder en huidtherapeut

Dominiek Derix

Huidtherapeut

Brenda van Rooij

Huidtherapeut

Julia Berghuis

Huidtherapeut

Sem Gehlen

Schoonheidsspecialist

Kelly Ueberbach

Schoonheidsspecialist

Kwaliteit en veiligheid

Wij streven naar de hoogste standaard op het gebied van kwaliteit en veiligheid van onze zorg. Ten behoeve daarvan volgen alle medewerkers regelmatig scholing om kennis en vaardigheden up-to-date te houden en om zich verder te specialiseren. Het bewaken en verbeteren van onze zorgverlening is bovendien een vanzelfsprekend onderdeel van ons dagelijks werk. Wij vragen patiënten, onder andere via Qualiview, dan ook geregeld naar hun ervaringen met de door ons geleverde zorg. We staan altijd open voor feedback en suggesties.

Opleiding en registraties

Al onze huidtherapeuten hebben de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of de Haagse Hogeschool en zijn aangesloten bij:

  • Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten,
  • Kwaliteitsregister Paramedici,
  • Kwaliteitskring Huidtherapeuten Limburg.

De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

 

Stagiaires

Wij bieden jaarlijks meerdere stageplekken aan studenten Huidtherapie van de opleidingen Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en Haagse Hogeschool. Daarnaast is Huid.th een erkend leerbedrijf voor MBO-opleidingen in de regio.

AVG

De AVG is de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Onze medewerkers gaan vertrouwelijk met cliëntgegevens om en dossier zijn veilig opgeslagen in goed beveiligde praktijksoftware. In onze privacystatement vindt u meer informatie over ons privacybeleid.