Acnebehandeling

Acnetherapie behandeling

Acne is één van de meest voorkomende huidproblemen, onder zowel jongeren als volwassenen, en uit zich in verschillende vormen. De behandeling van acne door middel van acnetherapie, wordt daarom afgestemd op de kenmerken van het acne, maar ook op de huidconditie en de persoonlijke wensen.

Met acnetherapie richten wij ons bij huid.th op het verminderen en onder controle krijgen van acne en op het herstel van de hierdoor ontstane huidschade zoals pigmentvlekjes, littekens, roodheid en een grove huidstructuur. Tijdens een behandeling worden talg, mee-eters, ontstekingen en dode huidcellen deskundig en hygiënisch verwijderd met als resultaat een schone, frisse huid.

 

Een acnebehandeling bestaat uit het manueel dieptereinigen van de huid. Hierbij maken we gebruik van de hoogwaardige producten van ZO Skin Health. Tijdens de behandeling wordt de huid eerst zorgvuldig gereinigd en geëxfolieerd. Vervolgens worden puistjes en mee-eters deskundig en hygiënisch verwijderd.

Bij de Acnebehandeling ZO Skin Health Basis is standaard het Complexion Clearing Masque van ZO Skin Health inbegrepen. Complexion Clearing Masque is een natuurlijke, op klei gebaseerde formule die optimale zwavelmedicatie aflevert om uitbraken van acne te behandelen en te voorkomen. Het absorbeert talg en vermindert daarmee de 'vetheid' van de huid. Daarnaast zuivert het de poriën en voorkomt daarmee nieuwe uitbraken.

In de Acnebehandeling ZO Skin Health Intensief wordt er zowel een Toskani Liposome Peel als een masker ingezet.

De behandeling wordt afgesloten met een huidverzorgingsproduct met zonbescherming. Indien gewenst kan er na afloop ook een camouflerend product van Colorescience aangebracht worden.

Om acne effectief te behandelen, adviseren we naast praktijkbehandelingen een huidverzorgingsprotocol voor thuis. Deze huidverzorgingsproducten, met hoge concentraties actieve ingrediënten, vormen een belangrijke basis voor huidverbetering. Onze huidtherapeuten geven persoonlijk advies over hoe de huid het beste verzorgd kan worden en welke producten voor jouw huid de beste resultaten geven.

Alternatieve en/of aanvullende behandelingen voor acne zijn Peeling, Facial Treatments, Camouflage, Microdermabrasie en bij rest Acne SkinPen.

Acnebehandelingen in het gelaat komt meestal (deels) voor vergoeding in aanmerking uit de aanvullende zorgverzekering.  Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook acnebehandeling op de rug. De hoogte van deze vergoeding en de voorwaarden zijn terug te vinden in de polis van de zorgverzekeraar.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen wordt soms een verwijzing van huisarts of specialist gevraagd.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Onze medisch schoonheidsspecialist staat ingeschreven bij de Anbos.

Diamond Program  |  € 949
3x Acnebehandeling ZO Skin Health Basis
5x Acnebehandeling ZO Skin Health Intensief
5x Toskani Peel

Platinum Program  |  € 659
2x Acnebehandeling ZO Skin Health Basis
3x Acnebehandeling ZO Skin Health Intensief
3x Toskani Peel

 

Losse behandelingen gelaat
Acnebehandeling ZO Skin Health Basis  |  € 69
Acnebehandeling ZO Skin Health Intensief  |  € 99

Losse behandelingen gelaat en rug
Acnebehandeling ZO Skin Health Basis  |  € 109
Acnebehandeling ZO Skin Health Intensief   |  € 129

 

Aanvullende en alternatieve acnebehandelingen:

Peels  |  vanaf € 64

SkinPen  |  vanaf € 99

Camouflage  |  € 49

Productbegeleiding thuisprotocol ZO Skin Health

 

Tijdens het eerste consult ontvang je informatie over de mogelijkheden voor acnebehandeling en wordt in overleg het meest geschikte behandeltraject gekozen, passend bij jouw individuele situatie.

Galerij