ZO Skin Health Spa Treatments

ZO Skin Health Spa Treatments

ZO Skin Health Spa Treatments

Stel je hoge eisen aan huidverzorgingsproducten en wil je écht resultaat boeken in huidverbetering? Huid.th. adviseert de uiterst werkzame producten van ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi in combinatie met gezichtsbehandelingen van ZO Skin Health. Huidverbetering op cellulair niveau, dat is wat ZO Skin Health uniek en toonaangevend maakt.

De treatment bestaan uit een gezichtsbehandeling in combinatie met een ontspannende massage van gelaat, decolleté en schouders en het epileren en shapen van de wenkbrauwen. Een treatment vormt bovendien een mooie aanvulling op het thuisgebruik van ZO Skin Health huidverzorgingsproducten. Uiteraard is het ook geschikt als een eerste kennismaking met de producten van ZO.

Er bestaan drie verschillende ZO Skin Health Spa Treatments:
– Ultra Hydration Treatment
– Oil Control Treatment
– Skin Brightening Treatment

Elke Spa Treatment kan uitgebreid worden met de ZO Skin Health Stimulator Peel.

 

Ultra Hydration Treatment

De ultra hydration treatment, inclusief de Herbal Enzyme prep peeling, hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling is speciaal ontwikkeld om de hydratatie van een droge, gedehydrateerde huid te herstellen. Na de zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie wordt het Ossential Aloe Hydra Masque aangebracht. Dit masker bevat aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamine E. De Ultra Hydration Treatment is uitermate geschikt als je last hebt van een doffe, droge huid en een huid die huidverouderingstekenen laat zien.


Oil Control Treatment

De Oil Control Treatment remt ontstekingen en vermindert de talgproductie in de huid. De behandeling helpt de huid te zuiveren. Middels de Herbal Enzym Prep wordt de huid voorbereid. Vervolgens kan het ZO Complexion Clearing Masque worden aangebracht, welke zorgt voor het remmen van de ontstekingen en herstellen van de huid. De ingrediënten zwavel, eucalyptus en kaolien (ontgiftende klei) dragen hieraan bij. Wanneer je last hebt van een onrustige huid met onzuiverheden, puistjes of juist een rustige, maar vette huid, is deze behandeling uitermate geschikt voor jou.


Skin Brightening Treatment

Deze behandeling is speciaal gericht op het verminderen van pigmentvlekken en verkleuringen en op herstel van de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur. De huid wordt eerst gereinigd met een hydraterende cleanser en zachte exfoliatie, die milde ingrediënten bevatten. Om de huid te egaliseren wordt een Arbutine Masque toegepast. Het verhelderende groene thee masker zorgt voor het minimaliseren van overtollige pigmentatie. De behandeling wordt afgesloten met krachtige ZO Skin Health antioxidanten, retinol en co-enzymes om melanine te remmen en de groei van gezonde cellen te stimuleren.


ZO Skin Health Stimulator Peel

Elke treatment kan uitgebried worden met de Stimulator Peel van ZO. Dit is een must voor iedere huid die ruw aanvoelt of er dof uitziet. Er wordt gebruikt gemaakt van een unieke combinatie van exfolierende ingrediënten om de huid te vernieuwen en te revitaliseren. Deze peeling is tevens geschikt om toe te passen in de zomermaanden en is ideaal om in te zetten vlak voor een feestje, bruiloft of gewoon als je je huid een mooie glow wilt geven. Je ondervindt geen hersteltijd en kunt direct na de behandeling een gladdere, zachtere en natuurlijke glans verwachten. De peeling stimuleert de cel vernieuwing, vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes, verbetert de huidtoon en –structuur en geeft een verhelderend effect van de huid.

Acnebehandelingen in het gelaat komen vaak (deels) voor vergoeding in aanmerking uit de aanvullende zorgverzekering.  De hoogte van deze vergoeding en de voorwaarden zijn terug te vinden in de polis van de zorgverzekeraar.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen wordt meestal een verwijzing van huisarts of specialist gevraagd.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Onze medisch schoonheidsspecialist staat ingeschreven bij de Anbos.

Ultra Hydration Treatment  |  € 99
Stimulator Peel & Ultra Hydration Treatment  |  € 159

Oil Control Treatment  |  € 99
Stimulator Peel & Acne and Oil Control Treatment  |  € 159

Skin Brightening Treatment  |  € 99
Stimulator Peel & Skin Brightening Treatment  |  € 159

 

Ook mogelijk als DUO Spa Treatment | €189

 

ZO Skin Health Treatments geven de beste resultaten wanneer deze in kuurverband van 6 behandelingen, 4-wekelijks uitgevoerd worden. Voor een optimaal huidverbeterend effect is het aan te bevelen om ook thuis de cosmeceuticals van ZO Skin Health te gebruiken in de dagelijkse huidverzorgingroutine. De huidtherapeut of medisch schoonheidsspecialist kan je hierover informeren en een behandelprotocol op maat adviseren naar aanleiding van het huidprobleem en de persoonlijke wensen.

Galerij