Camouflage

Camouflage

Diverse huidklachten of huidaandoeningen kunnen als storend ervaren worden omdat ze opvallen door kleurverschillen. Camouflagetherapie kan dan een geschikte oplossing bieden. Camouflerende middelen kunnen ingezet worden bij acne, rosacea, pigmentvlekken, huidoneffenheden, vitiligo, wijnvlekken, littekens en meer.

Wij werken met de merken Colorescience en Base of Sweden. Met deze huidvriendelijke producten kunnen we op een subtiele en natuurlijke manier oneffenheden of kleurverschillen minder zichtbaar maken.

Tijdens een camouflage-consult gaat de huidtherapeut samen met jou op zoek naar een geschikt product en een passende camouflagetint die de natuurlijke huidkleur zoveel als mogelijk benadert. Wens je een dekkende camouflage of houd je juist van een natuurlijke look, alles is mogelijk. Er zijn ook camouflage-producten die waterproof  zijn en 24 uur mooi blijven.

Bij een huidprobleem is het belangrijk om huidvriendelijke make-up te gebruiken die de huid niet irriteert en die de poriën laat ademen om verstoppingen van de talgklieren te voorkomen.

Bij acnebehandelingen raden wij aan om je te laten informeren over camouflagetherapie om je huid op een gezonde manier op te maken met middelen die perfect aansluiten op jouw behandeldoel.

De huidtherapeut geeft tijdens een camouflage-consult alle benodigde adviezen en instructies, zodat je thuis de producten zelf makkelijk kunt aanbrengen.

Camouflagebehandelingen en de benodigde middelen komen meestal (deels) voor vergoeding in aanmerking uit de aanvullende zorgverzekering, mits bedoeld voor gelaat en/of decolleté. De hoogte van deze vergoeding en de voorwaarden zijn terug te vinden in de polis van de zorgverzekeraar.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen wordt meestal een verwijzing van huisarts of specialist gevraagd.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. De medisch schoonheidsspecialist staat ingeschreven bij de Anbos.

Tijdens het eerste consult ontvang je informatie over de mogelijkheden van camoufleren en wordt in overleg het meest geschikte middel en de juiste tint bepaald. Tevens zullen we je nadere instructies geven over het aanbrengen van de camouflerende middelen.

  • Consult camouflagetherapie  |  € 42,50

Galerij