Vacatures

Vacatures

VACATURE HBO-HUIDTHERAPEUT/ MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST.

Bij huid.th zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele HBO-huidtherapeut/medisch schoonheidsspecialist om ons team te versterken.


WAT GA JIJ DOEN ALS HBO-HUIDTHERAPEUT/ MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST?

Als HBO-huidtherapeut/medisch schoonheidsspecialist ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en behandelen van cliënten op het gebied van huidverbetering en -verjonging.

Bij huid.th ga jij o.a. de volgende behandelingen uitvoeren;

  • Het uitvoeren van diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen, zoals peelings, microneedling en laserbehandelingen.
  • Het geven van advies over huidverzorgingsproducten en -behandelingen aan cliënten.
  • Het opstellen van behandelplannen voor cliënten en het bijhouden van cliëntendossiers.
  • Het begeleiden van cliënten tijdens het behandeltraject en het monitoren van de voortgang.
  • Het bijhouden van ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverzorging en -verbetering.

 

Jij bent bij ons dé professional die de cliënt optimaal begeleidt vanaf de intake tot en met het evalueren van het eindresultaat.

 

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT?

  • Je hebt een Hbo-diploma Huidtherapie op zak en hebt een registratie bij het KP/ jij bent opgeleid tot medisch schoonheidsspecialist met een registratie bij de ANBOS.
  • Je bent georganiseerd en ambitieus en streeft naar vernieuwing. Jij weet wat het belang is van goede communicatie voor het gehele team.
  • Jij bent gastvrij, leergierig en communicatief sterk.
  • Jij bent flexibel en beschikbaar op zaterdag.

 

WAT BIEDEN WE JOU

Wij bieden jou een leuke leerzame functie binnen een jong en enthousiast team. Binnen huid.th krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen de cosmetische branche en worden er regelmatig cursussen en trainingen gevolgd door het gehele team. Ben jij een ster in begeleiden? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om stagiaires te ondersteunen.  Weet jij nog niet zeker wat je beschikbaarheid is? Daar komen wij vast samen uit, want de uren zijn in overleg. Daarnaast geldt er een fijne toeslag voor de avonduren en zaterdag.

Ga jij bij ons aan de slag als nieuwe huidexpert? Stuur jouw CV + motivatie naar mail@huidth.nl of neem voor meer informatie contact op met 0475 470 305.