Expert huidanalyse met de Observ 520X

Kom voor een intake met de Observ 520X. Hét huidanalyse middel om jouw huidbehoefte in kaart te brengen.

Je huid is je grootste orgaan. Het is altijd in beweging. In zoverre dat het iedere maand regenereert. Ook verschilt de invloed van buitenaf per jaargetij, leefomgeving en levensstijl. Hierdoor kan de behoefte van jouw huidverzorging verschillen per maand en zelfs per dag.

Om nauwkeurig te weten wat jouw huid nodig heeft, maken wij gebruik van de Observ 520X. Met deze geavanceerde technologie kunnen wij de meest ideale huidbehandelingen en huidverzorging voor jou samenstellen.

Maak vrijblijvend een afspraak via de button of kom langs in onze kliniek en laat je adviseren door de experts bij Huid.th.

Botox & fillers by dr. Pascal Gyselink

Gerenomeerd cosmetisch arts drs. Pascal Gyselinck staat voor je klaar bij Huid.th.

Botox & fillers zijn een prachtige aanvulling op een gezonde huidverzorging. Start met de juiste basis en vul aan waar jij het nodig vindt.

Tijdens een intake+treatment bij drs. Pascal krijg je alle uitleg over de behandeling, gewenste resultaten en nazorg. Je wordt behandeld met Botox & fillers van de hoogste kwaliteit waaronder Juvederm, Stylage S en M, Aliaxin, Hyamax en Radiesse.

Eerstvolgende Injectables Day: 27 januari

DUO Spa Treatment

Vergeet onze fantastische nieuwe DUO Spa Treatment niet! Op iedere eerste zaterdag van de maand kan je heerlijk ontspannen met een vriendin, vriend, familielid of jouw favoriete persoon tijdens een DUO Spa Treatment.

Kies beiden voor een RainPharma Spa Treatment of ZO Skin Health Spa Treatment en beleef huidverbeterende ontspanning. Alle Spa Treatments worden afgesloten met het Finishing Touch protocol, waarbij gebruik wordt gemaakt van minerale en beschermende make-up van Colorescience. Hierdoor beginnen jullie al stralend aan de dag!

 

De kundige huidexperts Sem & Kelly staan  één keer per maand op zaterdag klaar om de fijnste DUO Spa Treatments te geven.

Kom samen even fijn ontspannen voor €189,00

Join our team!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe Cosmetisch artsen, huidtherapeuten en medisch schoonheidsspecialisten ter uitbreiding van ons groeiende team. Wil je graag bij huid.th komen werken? Stuur ons dan zeker jouw motivatiebrief en CV.

Over Huid.th

Huid.th biedt medische en cosmetische huidverbetering en laserbehandelingen. Wij staan garant voor hoogwaardige huidtherapeutische zorg, specialistische kennis over de huid en een persoonlijke en doelgerichte benadering.

Onze HBO-geschoolde huidtherapeuten en schoonheidsspecialist heten u graag welkom!

Reviews

‘Eerste keer geweest.
Super relaxed.
Geven eerlijk advies.
Ga zeker terug.
Een aanrader, en aanwinst voor Echt.’

Thea Adam

‘Al 8 jaar vaste klant. Ze zijn lief, fijn en super goed. Dankzij huidth heb ik ondanks mijn probleemhuid toch een mooie huid gekregen.’

Josien Caris

“Brenda is vriendelijk, verzorgd, rustig. Ze stelt me gerust en legt uit wat de behandeling moet doen.

Ze is heel professioneel. Je voelt je op de goede plek met je probleem.”

Anoniem

‘Ik heb Huid.th nodig gehad vanwege laser behandeling gelaat. Ik ben door eigen omstandigheden door verschillende Huidtherapeuten behandeld geworden en ben blij verrast te merken dat iedereen professioneel, deskundig en vriendelijk was. Correct in benadering en het resultaat van de behandeling is uitstekend. Dus zeer tevreden.’

Anoniem

‘De lasertherapie van mijn gezicht heeft heel goed geholpen. Ik heb veel minder haargroei. De behandeling was niet heel prettig, maar er werd altijd gevraagd hoe het ging en of het nog te doen was. Na de behandeling werd altijd goed gekoeld. De informatievoorziening over de behandeling was heel duidelijk.’

Anoniem

‘Ondertussen 1 behandeling gehad met de Skinpen en al meteen resultaat. Ook super geholpen en de juiste informatie van te voren en achteraf. Top’

Daniel Wedemeijer

‘Ik ben bij Brenda onder controle maar ook haar collega’s, zo’n fijne dames . Ik kan alleen maar zeggen hartelijk bedankt voor de goede zorgen dames en dan vooral Breda.’

Roos Kooter

‘Klantgericht, goede behandeling met resultaat, zeer behulpzaam, kortom zeer tevreden.’

Anoniem