Bindweefselmassage gelaat

Bindweefselmassage gelaat

Een workout voor je gelaat, hals en decolleté! Bindweefselmassage is een intensieve behandeling waar je huid enorm van opknapt. De diepe massage stimuleert de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt de huid. Hierdoor vervagen rimpels en fijne lijntjes, krijgt de huid een gezonde gloed en verbetert de verslapte huid.

Bindweefsel
Bindweefsel (fascia) is een belangrijk onderdeel van het lichaam. Het beschermt onze organen, zenuwen, bloedvaten en spieren. Het is ondersteunend en verbindend weefsel dat het lichaam in vorm houdt en stevigheid en souplesse geeft.

Een gezond bindweefsel en een sterke, elastische huid gaan hand en hand. In het bindweefsel wordt hyaluronzuur geproduceerd, deze lichaamseigen stof zorgt voor een gehydrateerde huid en creëert daardoor huidvolume.
Soepel bindweefsel zonder verklevingen en blokkades zorgt bovendien voor een optimale doorbloeding en lymfedrainage. Hierdoor kunnen op celniveau afvalstoffen goed afgevoerd worden en voedingsstoffen en zuurstof optimaal aangevoerd worden. Gezonde cellen resulteren in een gezonde, stralende huid.

Bindweefselmassage
Tijdens een bindweefselmassage worden intensieve en diepe massagegrepen toegepast. Hierdoor wordt de aanmaak van collagene en elastine vezels door fibroblasten gestimuleerd. Collageen en elastine is verantwoordelijk voor een stevige, elastische huid. Ook wordt de doorbloeding tijdens de massage gestimuleerd waardoor de opname van werkstoffen uit huidverzorgingsproducten verbetert. Bindweefselmassage optimaliseert de huidconditie waardoor de huid gezonder en steviger wordt en een gezonde teint krijgt.

Voorafgaand aan de bindweefselmassage wordt de huid gereinigd en worden dode huidcellen verwijderd. Vervolgens worden er zowel stevige als ontspannende massagegrepen toegepast om het bindweefsel te activeren en verklevingen op te heffen.  De behandeling duurt 45 minuten.

Na een behandeling is de huid meestal rood gekleurd en voelt warm aan door de toegenomen doorbloeding, dit is normale reactie en zal vlug verdwijnen. Deze roodheid is bovendien, indien gewenst,  eenvoudig te camoufleren. Hierbij gebruiken we huidvriendelijke producten van Colorescience of Base of Sweden op minerale basis.

We geven daarnaast advies over huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik om tot optimale resultaten te komen. Bindweefselmassage kan ook gecombineerd worden met andere huidverbeterende -en verstevigende behandelingen zoals Microneedling of Peels.

Meer weten over bindweefselmassage?
Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek waarin we vragen kunnen beantwoorden en waarin we advies geven. Daarnaast het is mogelijk om tegen een speciaal tarief een proefbehandeling te ondergaan.

Bindweefselmassage geeft het beste resultaat wanneer het in kuurvorm wordt toegepast: 1 keer per week, 6 tot 12 opeenvolgende weken, afhankelijk van de huidconditie en leefstijl. We adviseren deze kuur tweemaal per jaar te volgen voor een optimale huidconditie.

 

  • Bindweefselmassage gelaat proefbehandeling 45 minuten  |  € 30,00
  • Bindweefselmassage gelaat 45 minuten  |   € 49,00
  • Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 5 + 1 behandelingen  |   € 245,00*
  • Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 10 + 2 behandelingen  |   € 490,00*
  • Bindweefselmassage gelaat 45 minuten kuur 20 + 3 behandelingen  |   € 980,00*

*Wanneer de behandelingen in kuurvorm hebben plaatsgevonden, ontvang je de laatste behandeling(en) van een kuur gratis.

Galerij